Individuele coaching: Zo werk ik

‘The answer to how is: YES’

INDIVIDUELE COACHING: ZO WERK IK

Werkwijze en afspraken
Om resultaat te kunnen behalen is het belangrijk dat er tussen ons ‘een klik’ is en dat jouw vraag en doelstelling helder zijn. Daarvoor zal ons eerste gesprek een kosteloos oriënterend gesprek zijn. Je kunt dan kennismaken met mij en met coaching.

Al tijdens deze eerste ontmoeting zal je wat inzicht krijgen in factoren of patronen die jou in de weg staan om te groeien of datgene te bereiken wat jij graag wilt.

Als je besluit tot coaching dan zetten we onze afspraken omtrent de frequentie van onze ontmoetingen en hetgeen we van elkaar kunnen verwachten tijdens onze samenwerking op papier. Het aantal vervolgafspraken is afhankelijk van wat jij wilt bereiken. Ik ondersteun je op jouw weg, waarbij jij verantwoordelijkheid draagt voor jouw vragen, de te zetten stappen en het uiteindelijke doel!

De locatie van mijn coachplek, mijn levenservaring, professionele- en creatieve ervaring bieden de mogelijkheid om naast de gesprekken ook andere manieren van werken in te zetten voor jouw ontdekkingsproces. Voorbeelden daarvan zijn een wandeling tussen de weilanden bij de IJssel, coachen in de tuin, het gebruik van systemisch (familie-opstellingen) en lichaamswerk (ontspanning, visualisatieoefeningen, beweging, adem en stem), werken aan een visiebord m.b.v. schilderen

Inhoud van de coaching
Het onderwerp van elke coach-ontmoeting wordt bepaald door wat jij graag aan bod wilt laten komen én in veel gevallen door wat zich aandient in jou. Meestal wordt dat al tijdens de eerste momenten van onze ontmoeting duidelijk; vaak komt dat wat gezien mag worden, min of meer onbewust, naar boven borrelen. We hoeven er samen alleen nog maar op in te gaan. Zo werken we altijd volgens jouw ‘agenda’. Het gaat toch ook om jouw proces van bewustwording en groei!

Ik ondersteun je ook om de momenten van bewustwording concreet te vertalen in jouw leven, zodat je ook werkelijk stappen gaat zetten tot transformatie: van hoofd naar hart en actie.

Bereikbaarheid
Naast onze live ontmoetingen, zal ik per mail
en indien nodig per telefoon voor je bereikbaar zijn. Soms is het fijn per mail je voortgang of bepaalde vragen kort te bespreken.the answer to how