Visie op coaching

‘The answer to how is: YES’

VISIE OP COACHING
Mijn visie is dat ieder mens uniek en compleet is en in staat om contact te maken met zijn of haar authenticiteit, creativiteit, talenten, innerlijke kracht en wijsheid. Kortom: ieder mens kan zijn eigen bron en stroom ontdekken, in eigen kracht leren staan en vrijheid ervaren. Ook jij!

Inzicht, bewustwording en dóen
Uitgangspunt van een coachingsproces is het verkrijgen van inzicht in en bewustzijn van jezelf en je gedrag. Maar dit alléén is meestal niet voldoende om te komen tot transformatie  van de patronen in ons leven, die ons niet (meer) dienen. Hoeveel goede boeken heb je al gelezen en wat heb je met die wijsheden daadwerkelijk gecreëerd?

Samen zorgen we ervoor dat  herkennen en weten ook ervaren worden en heling kan ontstaan wanneer dat nodig is.
En het gaat dus niet alleen om inzicht en bewustwording, maar ook om het implementeren van opgedane ontdekkingen in de praktijk van het dagelijks leven (in verbinding met mensen, werk en natuur). Ervaren door zijn én doen. Genieten door zijn én doen! Concrete stappen zetten dus, concrete resultaten behalen en tijdens dat gehele proces vervulling en plezier ervaren. Mijn visie is dat we ‘onderweg zijn’ en telkens weer is er het leven van NU.
Vanuit de ontdekkingen en ervaringen in het NU, kijken we naar de (nabije) toekomst met als belangrijkste vraag: wat vraagt deze situatie werkelijk van je?
En met het belangrijkste inzicht: het gaat niet zozeer om het ‘hoe’, maar om de bereidheid onderweg te willen zijn: The answer to how is YES!

Dit alles is een keuze, jouw keuze.
Jij en ik kunnen kiezen wat we denken en wie we willen zijn in relatie tot mensen en gebeurtenissen die op ons pad komen. Dat is leven vanuit je hart en vanuit persoonlijk leiderschap. Als je je realiseert dat je keuze hebt en ook daadwerkelijk een keuze maakt, dan geeft dat je een ervaring van vrijheid. En het gaat daarbij niet zozeer om hoe dat te doen, maar om volmondig JA te durven zeggen en daarmee je eigen transformatieproces in gang te zetten. Zoals een rups een vlinder wordt, word jij steeds meer jij.
En hoe meer rupsen vlinders willen worden, hoe meer vrede we met elkaar creëren!
In mijn eigen leven en dat van mijn klanten ervaar ik telkens weer hoe waar en waardevol mijn motto ‘The answer to how is YES’ is.