Training Workmate

*** TRAINING: ‘MIJN LICHAAM ALS WORKMATE EN IK’
      bij BodyLifePlan in Zwolle en in Lochem. 
      ZWOLLE: donderdagen: 16,23 april en 7, 14 mei.
      LOCHEM: nader te bepalen datum in het voorjaar. Neem contact op                            voor inlichtingen via info@coachingstromen.nl

                    Word maatjes met jezelf
‘Mijn lichaam als workmate en ik’.

Zou je je vrijer willen voelen in de relatie met jezelf, je partner en anderen?
Vraag je je af wat je lichamelijke klachten toch willen zeggen?
Ervaar je regelmatig druk en ga je makkelijk over je eigen grenzen heen?
Loop jij ook rond met schuldgevoelens, omdat je vaak tekort schiet? 
Schaam je je … voor je lichaam bijvoorbeeld?

Als je je herkent in één of meerdere van deze vragen, dan is deze training bedoeld voor jou!

In de 4 avonden krijg je antwoord op en concrete handvatten bij deze vragen: specifiek voor jou.
Je gaat inzicht krijgen in de oorsprong van jouw belemmerende patronen.
Je ontdekt wat de weg terug naar jezelf en een gezonde relatie met je lichaam kan zijn.

Het lijkt misschien verrassend dat gezond omgaan met je lichaam alles te maken heeft met onze communicatie! Welk voorbeeld heb jij gehad en hoe heb jij geleerd te communiceren? Ben je werkelijk betrokken bij ‘een gesprek’ of sluit je, soms onbewust, delen van jezelf buiten? Gewoon … omdat dat veiliger voelt. En hoe werkt dat dan?
In de training leer je openstaan voor de boodschap die je lichaam je geeft en je rondt de workshop natuurlijk af met een concreet stappenplan voor jezelf!

Je doet gegarandeerd de ontdekkingen, die je nodig hebt op jouw persoonlijke weg om het maatjes-gevoel met je lijf en jezelf te verstevigen.
Je gaat inzicht krijgen in de achtergrond van jouw belemmerende gedachten en het bijbehorende gedrag dat je ‘op de automatische piloot’ houdt en op alle gebieden van jouw leven zichtbaar is (gezondheid, voeding of eten, partner-relatie, contact met je kinderen en familie, werk).

De trainings-avonden in ZWOLLE (16, 23 april en 7, 14 mei): vinden plaats bij BodyLifePlan in de van Karnebeekstraat 46 in Zwolle. Deze training is ook toegankelijk voor niet-leden van BodyLifePlan. 
De trainingsavonden in LOCHEM (nog niet bekend):
vinden plaats bij Osteopathiepraktijk Lochem,
Leichelweg 4, 7241 CV Lochem. De training is ook toegankelijk voor niet-patiënten van Osteopathie Lochem.
We werken in een veilige, kleine groep van maximaal 6 mensen en verwachten dat je alle avonden aanwezig bent.
Je ontvangt 4 avonden training, inclusief alle trainingsmaterialen, thee/koffie met verantwoord lekkers, tussentijds contact en een tussentijdse individuele skype-coaching (te gebruiken vóór de laatste trainingsavond).

Wil je je lichaam echt als maatje leren kennen? Wil je stoppen met verstoppen?
Neem dan nu een gezond besluit.

Voor informatie en opgave mail naar: info@coachingstromen.nl 
Voor Zwolle kan het ook via: info@bodylifeplan.nl (ook als je niet traint bij Bodylifeplan ben je welkom in de training, wanneer er plek is)

Wat deelnemers ervan vonden:
‘Nic’:
Leuk om met een klein groepje vrouwen veilig en vertrouwd bezig te zijn met dit onderwerp.
De coaching vond ik prettig. Je nam waar mogelijk tijd voor ieder van ons persoonlijk.
Mijn bewustwording dat ik de signalen van mijn lichaam niet goed kan opvangen als ik te druk ben is gegroeid en ik heb het besef, dat ik nu echt iets met mijn eetverslaving wil doen
Veel waarde voor het geld

‘Ev’:
Een paar fijne avonden: ik heb me veilig gevoeld. Ik ben tegelijkertijd ook wel wat confrontaties met mijzelf aangegaan.
De workshop heeft een goede opbouw en Jeanette luistert heel goed naar de wensen van de groep.
Haar begeleiding is rustig, maar ook scherp: ze let goed op de lijn in het verhaal van degene die aan het woord is.
Fijn dat jij Jeanette de gave hebt om dit door te geven aan mij en de anderen.
Jij hebt inzichten en bent in staat om dit op een vriednelijke maar ook dringende manier door te geven aan de ander.
Tegelijkertijd ben je in staat om de antwoorden door degene zelf te laten formuleren in vrijheid.
Dank je wel daarvoor.

G:
Ik vind de training leuk en prettig. Fijn om op deze manier met innerlijk onderzoek/werk bezig te zijn. De handreikingen, de oefeningen, ik kan ze goed gebruiken. Het is prettig dat we met een klein groepje zijn. Ik kan me ontspannen en dat lukt me vaak niet in groepen, ik kan mezelf zijn en durf me te laten horen/zien. Oftewel het is veilig voor me. En dat betekent een compliment aan jou, Jeanette, dat je die veiligheid weet te creëren!!

Wat ik erg fijn vind is dat ik vooral positieve ervaringen heb opgedaan. Lichtpuntjes: naar mezelf toe, in het contact met mijn partner A., door de oefeningen en zelfs in de manier waarop ik de klussen in het huishouden nu met meer plezier doe.

Ik hoop heel erg dat ik steeds meer met zachtheid/liefde met mezelf (en de ander natuurlijk) om kan/mag blijven gaan. Daar zit toch de sleutel, denk ik, ook als het gaat om moe zijn, geen energie meer hebben e.d. 

Ik ben blij met dat je veel ziet en dat ook teruggeeft bij een ieder van ons, blij dat je het met ons aangaat.  Je geeft grenzen aan en laat jezelf zien. En er is HUMOR. 
De training is mij financieel het dubbele waard, van wat jij vraagt.

Nannie:
Voor mij is deze training prachtig, ondanks de confrontaties met mijn zijn.
De contacten met de medecursisten voelen als een warm bad. Jeanette zorgt voor veiligheid en openheid. Wat fijn is dat ik mij gedragen voel door de andere.
De begeleiding vind ik professioneel, hartelijk  confronterend en helpend.

H:
Ik kijk met andere ogen naar mijn kinderen: ontdek, dat ik ze tekort deed door vaak geen oogcontact met ze te maken, terwijl ik wel met ze sprak.

W:
Het is fijn dat wij van elkaar mogen leren
De inzichten die ik nu heb zijn zeer waardevol.
Op stressvolle momenten neem ik bewust gas terug en denk in Ervaar de Ervaring: fantastisch gereedschap
De professionele aanpak samen met de open houding vind ik prettig

D:
Ook mijn partner begint positieve veranderingen in mij te bemerken: ik durf meer uit te spreken wat ik zelf voel, wat iets met me doet.

Maryke:
Jeanette is een empatisch, invoelend persoon die zich de kwaliteit eigen heeft gemaakt om te komen tot de kern van diverse levens vraagstukken. In een algemene workshop met 40 personen wist ze  een sfeer te creëeren van rust, respect en veiligheid. Hierdoor was de workshop met deze groep, voor mij onbekende, mensen gezamenlijk en persoonlijk tegelijk.
Een poos later heb ik een verdieping workshop bij haar gevolgd in een kleinere groep (Mijn lichaam als work-mate). Ook hier werd dezelfde sfeer van veiligheid en openheid door haar in korte tijd gecreëerd. Ze maakte inzichtelijk waar vastgelopen structuren vandaan komen, en vooral, hoe ik hier zelf veranderingen in aan kan brengen om daar te komen waar ik zelf wens te zijn. Ze doet dit onder andere door bestaande problematiek inzichtelijk te maken door het vanuit een andere invalshoek te bekijken en door mij mee te nemen in, bijvoorbeeld, een visualisatie. Ze heeft me zelf laten ervaren en ontdekken waar ik naar toe wil, en hoe ik daar zou kunnen komen. Er is bij mij een zaadje geplant voor verdere persoonlijke ontwikkeling.