Relatiecoaching: zo werk ik

‘The answer to how is: YES’

RELATIECOACHING: ZO WERK IK

Kennis maken
Om resultaat te kunnen behalen is het belangrijk dat er tussen ons ‘een klik’ is en dat jouw/jullie vraag en doelstelling helder zijn. Daarvoor zal ons eerste gesprek een kosteloos oriënterend gesprek zijn. Je kunt dan kennismaken met mij en met coaching.

Praten én doen
Al tijdens onze eerste ontmoeting zullen jullie al wat inzicht krijgen in factoren of patronen die jullie of jou persoonlijk in de weg staan om te groeien of datgene te bereiken wat jij graag wilt. Daarbij krijgen jullie al meteen concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.
Want in relatie zijn is niet alleen praten maar vooral ook doen.
Dit geldt ook wanneer alléén jij wilt of kunt werken aan de relatie, want vergeet niet dat jij een krachtige bron bent.

Doel en afspraken
Onze afspraken omtrent de frequentie van onze ontmoetingen en hetgeen we van elkaar kunnen verwachten tijdens onze samenwerking zetten we op papier. Het aantal vervolgafspraken is afhankelijk van wat jij wilt / jullie willen bereiken. Ik ondersteun je op jullie weg, waarbij jullie verantwoordelijkheid dragen voor de vragen waarmee we werken, de te zetten stappen en het uiteindelijke doel.

Inhoud van de coaching
Het onderwerp van elke coach-ontmoeting wordt bepaald door wat jullie graag aan bod willen laten komen én in veel gevallen door wat zich aandient in jullie. Meestal wordt dat al tijdens de eerste momenten van onze ontmoeting duidelijk; vaak komt dat wat gezien mag worden, min of meer onbewust, naar boven borrelen. We hoeven er samen alleen nog maar op in te gaan. Zo werken we altijd volgens jullie ‘agenda’. Het gaat toch ook om jullie proces van bewustwording en groei!
Ik ondersteun je ook om de momenten van bewustwording concreet te vertalen in jullie leven, zodat je ook werkelijk stappen gaat zetten tot transformatie: van hoofd naar hart en actie.

Beperkte tijd én diepgang
Wanneer jullie verlangen naar een grote stap in jullie relatie en daar intensief mee bezig willen, maar niet in een traject met intervallen, dan is de partnerStroom voor jullie vast geschikt.

Help! en wel NU
Soms ben je ineens klaar voor ondersteuning of hulp. Wanneer jullie dat samen besloten hebben, is met zijn tweeën doormodderen geen optie meer en ben je bereid een derde persoon mee te laten kijken en denken in jullie situatie.
Als je dat punt eenmaal bereikt hebt, wil je ook zo snel mogelijk geholpen worden.
Bij mij kan dat!
Over het algemeen kun je bij mij binnen twee weken terecht, zelfs voor de partnerStroom.
En dat is belangrijk, want als de openheid er is kun je samen in korte tijd grote stappen zetten.
Aarzel niet en neem vooral snel contact op, want een oriënterend gesprek helpt jullie meteen al op weg in jullie proces samen en is bovendien kosteloos.

Bereikbaarheid
Naast onze live ontmoetingen, zal ik voor jullie
per mail en indien nodig per telefoon bereikbaar zijn.
Soms is het fijn per mail jullie voortgang of bepaalde vragen kort te bespreken.the answer to how