Referenties

‘The answer to how is: YES’

REFERENTIES

Maryke:
Jeanette is een empatisch, invoelend persoon die zich de kwaliteit eigen heeft gemaakt om te komen tot de kern van diverse levens vraagstukken. In een algemene workshop met 40 personen wist ze  een sfeer te creëeren van rust, respect en veiligheid. Hierdoor was de workshop met deze groep, voor mij onbekende, mensen gezamenlijk en persoonlijk tegelijk.
Een poos later heb ik een verdieping workshop bij haar gevolgd in een kleinere groep. Ook hier werd dezelfde sfeer van veiligheid en openheid door haar in korte tijd gecreëerd. Ze maakte inzichtelijk waar vastgelopen structuren vandaan komen, en vooral, hoe ik hier zelf veranderingen in aan kan brengen om daar te komen waar ik zelf wens te zijn. Ze doet dit onder andere door bestaande problematiek inzichtelijk te maken door het vanuit een andere invalshoek te bekijken en door mij mee te nemen in, bijvoorbeeld, een visualisatie. Ze heeft me zelf laten ervaren en ontdekken waar ik naar toe wil, en hoe ik daar zou kunnen komen. Natuurlijk is dit niet in 1 avond te leren, maar er is bij mij wel een zaadje geplant voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

K:
Jeanette kan enorm goed luisteren en doorvragen om echt bij de kern van het probleem te komen. Daarnaast is ze ook goed in het geven van ‘schoppen onder de kont’ als dat nodig is. Dat laatste ook nog eens zonder een vervelend gevoel te geven. Ze weet de snaren goed te raken en kan goed inschatten of iets een verhaaltje is om andere dingen te verdoezelen of dat het echt is.Verder weet ze mensen heel goed op hun gemak te brengen en zich open te stellen voor advies, verandering en dromen.
Ook toen ik in verwachting was van mijn prachtige zoontje, heeft Jeanette me geholpen om door een aantal blokkades en denkpatronen heen te breken. Iets wat voor mij niet alleen resulteerde in meer rust en liefde voor mezelf en het wonder in mijn buik, maar ook fysiek in minder bekkenklachten en zwangerschapssuiker die ineens goed te reguleren was. Daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor!

Merel:
Jeanette heeft mij het verschil laten inzien en ervaren tussen moeten en willen. De druk die het gevoel van moeten meebrengt is enorm belastend en beklemmend. Jeanette heeft mij begeleid en laten voelen hoe het is om jezelf de ruimte te geven. Het heilige ‘ik moet’ heb ik kunnen veranderen in ‘ik wil’ Hetgeen direct de vraag opriep, Wil ik? Een vraag die ik mezelf lang niet had gesteld. De begeleiding van Jeanette is intens en confronterend. Jeanette zelf is een ongelofelijk fijn mens.

M en J:
Wat 2 uur begeleiding door de professionele relatiecoach Jeanette heeft betekend:
we zijn weer naar elkaar toegegroeid!
Na de sessie met haar hebben we weer vertrouwen in onze relatie. Het is goed geweest om haar in te schakelen; anders waren we echt gestrand.
Ze heeft ons beiden de kans gegeven om te benoemen wat er speelt; zonder conflict. Daardoor is voor ons beiden duidelijker geworden waarin we steeds vastliepen.
Jeanette grijpt op tijd in en vraagt door.

Nel en Jop:
Nel: Jeanette kijkt liefdevol, gericht en scherp naar wat wij doen, op een prettige open manier. Ik heb de sessies bij haar als prettig ervaren en ook confronterend: het is me erg duidelijk geworden in wat voor patronen ik vast zit. Het effect van de coaching is dat ik meer rust (op zijn tijd ook liefde) en minder frustratie ervaar. Het lukt me weer om me open te stelen en heb handvatten gekregen om uit het dal te komen en te blijven. Er  is in huis meer rust, harmonie, liefde en vrolijkheid.
Jop: Jeanette heeft ervoor gezorgd dat we echt naar onszelf, onze relatie en onze rol daarin wilden kijken, op een manier waarop ik me op mijn gemak voelde en mezelf en open kon zijn (en dat is echt bijzonder). Ik ervaar haar creativiteit, flexibiliteit en haar onbevooroordeeld kunnen luisteren als een kracht. De oefeningen en methoden pasten in het moment en waren effectief.
Onze relatie is verdiept en verstevigd: Nel en ik praten meer, luisteren naar elkaar en houden rekening met elkaar. Eigenlijk heeft het ons weer de relatie gegeven die we wat zoek waren geraakt.

G en N:
Bedankt voor je soms magische coaching.

Gijs:
Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje
kwamen we met Jeanette in gesprek, omdat
we haar vroegen een gedicht voor het
geboortekaartje te schrijven. Ze wist snel tot
de kern te komen en we maakten een
vervolgafspraak. In een ontspannen sfeer
daagde ze ons uit na te denken over
onze onzekerheden van het aanstaande ouderschap, zaken waar je tegenaan loopt
en het versterken van de communicatie tussen mij en mijn vrouw. Jeanette is een bescheiden vrouw en ontzettend goed in haar vak. Ze luistert écht naar je en coacht op een natuurlijke manier. Rust,
vertrouwen en oprechte interesse
zijn woorden die haar goed omschrijven.

Valerie:
“Jeanette voelde op het juiste moment aan dat mijn partner en ik een zetje konden gebruiken om samen de bevalling van ons tweede kindje op een andere manier te kunnen voorbereiden dan voortgekomen uit trauma van de eerste. Door de sessie met haar kunnen we de aankomende bevalling nu zien als iets moois wat we samen met de baby gaan ervaren.”referenties