partnerStroom

‘The answer to how is: YES’

partnerStroom in ‘goede en slechte tijden’
Voor partners die in zeer korte tijd intensief aandacht willen besteden aan hun relatie, bied ik de vrij unieke mogelijkheid van de partnerStroom: één of anderhalve dag liefdevolle coach-focus op jullie specifieke relatie en relatievraag. Het kan zijn dat jullie verfrissing en verdieping willen in jullie toch al goede relatie, meer intimiteit en seksualiteit willen ervaren of dat jullie een stevige aanpak op korte termijn nodig hebben om jullie relatie uit de definitieve verwijdering te halen.

Afgestemd en concreet
De partnerStroom heeft geen vastomlijnd programma, maar is helemaal afgestemd op  jullie specifieke vragen en verlangens. We laten ons samen leiden door wat zich aandient wanneer we eenmaal op weg zijn.
We kijken samen naar zowel de oppervlakkige als dieper liggende patronen in jullie relatie die je niet (meer) dienen en gaan meteen aan de slag met de ontdekkingen die jullie doen, op weg naar meer diepgang, openheid, liefde en intimiteit.

Cadeau
Anderhalve dag uit jullie dagelijkse omgeving zijn, aandacht voor elkaar hebben en goed verzorgd worden met lekker eten en een fijne werkomgeving is een waardevol en duurzaam cadeau voor jullie samen (én daarmee ook voor jullie eventuele kinderen). De ervaring leert dat deze manier van werken snel en op diep niveau resultaat oplevert.
De iets kortere variant is de dag-coaching ‘Samen een Team’.

partnerstroom