Individuele coaching: coaching voor jou

‘The answer to how is: YES’

INDIVIDUELE COACHING: COACHING VOOR JOU
Coaching is een professionele ontmoeting tussen jou en mij, waarbij het doel is jou te ondersteunen in jouw proces van zelfontdekking.

Je kiest voor coaching niet omdat er iets mis zou zijn met je!
Maar je kunt wel degelijk het gevoel hebben dat je vast zit, weinig plezier meer hebt, je belemmerd wordt door … ja wat eigenlijk? Wanneer je dat ervaart ben je je al heel wat bewust en dat is een gaaf begin. Niks mis mee! Daar worden velen van ons zo nu en dan mee geconfronteerd: tijd om te groeien.

Je kiest voor coaching, omdat je je realiseert dat het leven NU geleefd wordt, je je hart wilt volgen, je vrij wilt voelen en het fijn kan zijn ondersteuning te ontvangen in het bewustworden van je eigen ‘blinde vlekken’ én jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Je huidige situatie als vertrekpunt
Door het gebruik van de vele verschillende coachtechnieken die ik tot mijn beschikking heb krijg jij de mogelijkheid meerdere aspecten van jouw leven vanuit verschillende perspectieven te bekijken.  Je krijgt inzicht in hoe jouw verleden in het NU nog steeds een rol speelt, waar dat je dient of juist in de weg staat om te groeien. Je wordt je bewust van (ineffectief) gedrag en gaat je eigen unieke talenten en kracht herkennen. Deze inzichten geven je zelfvertrouwen en meer effectieve keuzemogelijkheden in het verwezenlijken van jouw levens-, relatie- en werkdoelen. Je gaat groeien in persoonlijk leiderschap, door je te realiseren dat jij verantwoordelijk bent voor jouw keuzes en ook daadwerkelijk  gaat kiezen. Ik ondersteun je daarbij. Jij mag gaan ontdekken en oefenen: onderweg in het NU op de manier zoals jij jouw leven wilt be-leven.

Vrijheid
Tijdens de coaching ga jij ontdekken wat je in de weg staat om te zijn wie je eigenlijk al bent! Doordat je gaat ontdekken dat jij in elke situatie zelf koers kunt bepalen, door je keuze van binnenuit te maken (anders dan te laten bepalen door je omgeving) ga je weer of meer vrijheid ervaren!

Mijn uitgangspunt: jij kan het
Mijn uitgangspunt in coaching is mijn absolute vertrouwen dat de antwoorden op jouw vragen al in jou aanwezig zijn (ja, echt!) en dat jij je van nature aanwezige  innerlijke kracht, heelheid en creativiteit kunt aanspreken en inzetten om je leven kleurrijker, succesvoller en liefdevoller te laten zijn.

Mijn aandeel
Mijn aandeel in onze ontmoetingen zal bestaan
uit onbevooroordeeld, open, eerlijk, humorvol
en liefdevol zijn.
En … ik zal confronterend zijn waar nodig en
je uitdagen ook daadwerkelijk ‘stenen te verleggen’. Met praten alleen kom je er namelijk niet. Ik zal je steunen stappen te
zetten om de door jou gewenste resultaten te
bereiken: onderweg naar waar jij blij van wordt en mét jou de mensen in jouw directe omgeving.Indiv coaching voor jou