Gratis webinar: ’thuis 💚 zijn in corona-tijd’

Webinar: Thuis 💚 ZIJN in corona-tijd

Ervaar jij ook de stress die deze corona-gebeurtenis op jou heeft? En zelfs op je relatie met je partner, de sfeer in huis en zeker ook je kinderen.
Voel jij ook de bezorgdheid groeien, bij elk journaal, persconferentie en actualiteitenprogramma?
Het is me toch ook ingrijpend!

Ook al denkt je hoofd “ik manage dit wel’, in jouw systeem gebeurt van alles en dat laat zich al snel zien in je gemoedstoestand, je reacties (op anderen 😔), je lichamelijke conditie (spanning, hoofdpijn/schouder/rugklachten, lamgeslagenheid) en je slaappatroon.

De invloed van het coronagebeuren en jouw verlangen
Ben jij ook benieuwd naar de effecten van deze ‘corona-gebeurtenis’ op een diepere laag in jou(w) zelf, je relatie en je gezin?
En belangrijkst van alles: verlang jij ook naar balans en rust in deze situatie en vraag je je af wat daarvoor nodig is en hoe jij dat zelf kunt doen?

Doe dan mee met dit webinar.
In een opstelling ga je antwoorden op deze vragen ontdekken. En natuurlijk ontvang je daarna ook tips om dicht bij jezelf te kunnen blijven en vanuit jouw intentie positieve invloed uit te oefenen op je huidige/thuis-situatie.

Reviews: wat het webinar brengt
De reacties uit de eerdere webinars (4 april, 9 april, 13 april) zijn onder andere: “ik ervaar meer rust”, “ja, ik zie nu hoe het voor mij werkt, hoe ik reageer”, “ik wil nu eerst mijn partner knuffelen”, “ik heb meer inzicht”, “het heeft meer invloed op me dan ik dacht”, “Dankjewel, wat een prachtig cadeau”

JA, IK HEB BEHOEFTE AAN BALANS EN ONTSPANNING

Schrijf je hier gratis in om bij het van de webinar te kunnen zijn op één van de data.
Data: maandag 13 april 20.30u en vrijdag 17 april om 10.00u
Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Kun je niet op de aangegeven datum, maar ben je wel geïnteresseerd?
Geef je dan toch op: je ontvangt alsnog een replay van het gehele webinar én de oefeningen 💚

JA, IK GUN MIJZELF, MIJN PARTNER EN GEZIN RUST