BODYFULNESS: Introductie workshop ademen

Lokatie: Zwolle bij BodyLifePlan: 21 maart 2023

Ademhalen; belangrijk, dat weet iedereen. Ademen doe je toch gewoon, of…?
Waarom voelt ademen dan toch niet altijd zo gemakkelijk?
Tijdens het sporten willen de meeste mensen hun adem nog wel eens inhouden of juist verkeerd-om ademen. Het lukt je niet de oefening ontspannen of zelfs correct uit te voeren. Je bent aan het struggelen met je ademhaling, voelt je niet vitaal en soms zelfs dom.
Je kunt het tempo niet volhouden of je bent je adem aan het inhouden als het zwaarder wordt en dan wordt je soms zelfs duizelig.
Komt jou dat bekend voor?
Dan merk je in het dagelijks leven zeer waarschijnlijk ook, dat je niet vol en vrij kan ademen, dat je adem hoog of je zelfs in de weg zit, dat je je ongemakkelijk of gespannen voelt.
Als dat het geval is, zal het tijdens het sporten niet veel beter gaan jammer genoeg.
Je neemt je adempatroon namelijk mee in het sporten.

Meer weten?
Wil je wat meer informatie over ademen, de boodschap van je adem en hoe het nou toch komt dat je niet meer als vanzelf kunt ademen?
Wil je eens ervaren hoe het is om een totaal ontspannen ademhaling te hebben en hoe je beter kunt ademen, bijvoorbeeld tijdens het sporten?
Kom dan naar de 5e avond Bodyfulness in Zwolle op dinsdag 21 maart aanstaande.
Een avond speciaal voor jou om wat meer over jezelf te weten te komen, als het gaat om jouw adempatroon en wat er voor jou nodig is om vrijer te ademen. Ik leid deze avond over ademen op een laagdrempelige manier: leren over en spelen met ademen.  Jouw bijdrage is €22
Plaats: studio van BodyLifePlan, van Karnebeekstraat 46 in Zwolle